Znaleziono 30 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Konkurs: OPUS 8 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Henryk Zieliński
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Konkurs: PRELUDIUM 8 , panel: NZ9
Kierownik: Bartosz Fotschki
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Konkurs: SONATA 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Adam Jurgoński
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Konkurs: MAESTRO 6 , panel: ST4
Kierownik: prof. Piotr Konieczka
Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny
Konkurs: OPUS 6 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Anna Keutgen
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy, Wydział Rolnictwa i Biotechnologii
Konkurs: SONATA 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Joanna Kolniak-Ostek
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 4 , panel: NZ9
Kierownik: Małgorzata Przygodzka
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Konkurs: OPUS 4 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Dariusz Dziki
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Inżynierii Produkcji
Konkurs: PRELUDIUM BIS 5 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Konkurs: PRELUDIUM BIS 4 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Joanna Kolniak-Ostek
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Konkurs: OPUS 2 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Grażyna Budryn
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Konkurs: OPUS 23 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Michał Świeca
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Konkurs: PRELUDIUM 21 , panel: NZ9
Kierownik: Anna Magiera
Uniwersytet Medyczny w Łodzi, Wydział Farmaceutyczny
Konkurs: OPUS 23 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Urszula Gawlik-Dziki
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Konkurs: OPUS 22 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Urszula Gawlik-Dziki
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Konkurs: PRELUDIUM BIS 3 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Paulina Nowicka
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Konkurs: SONATA 16 , panel: NZ9
Kierownik: dr Sabina Lachowicz-Wiśniewska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Konkurs: SONATA 15 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Paulina Nowicka
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 15 , panel: NZ9
Kierownik: Joanna Grzelczyk
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 15 , panel: NZ9
Kierownik: dr Elwira Komoń-Janczara
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Poprawa atrakcyjności i wartości odżywczej przetworzonych owoców wiśni
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Potencjał prozdrowotny owoców jarzębu pospolitego (Sorbus aucuparia L.) - badania in vitro
Konkurs: PRELUDIUM 14 , panel: NZ9
Kierownik: dr Magdalena Rutkowska
Uniwersytet Medyczny w Łodzi, Wydział Farmaceutyczny
Konkurs: SONATA 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Dagmara Robakowska-Hyżorek
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt PAN
Konkurs: PRELUDIUM 13 , panel: NZ7
Kierownik: Ewa Kucharczyk
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauk Medycznych
Konkurs: OPUS 12 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Adam Jurgoński
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
Konkurs: OPUS 11 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Małgorzata Cyran
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy
Woski rodzimych owoców jako źródło naturalnych substancji o działaniu farmakologicznym.
Konkurs: PRELUDIUM 11 , panel: NZ9
Kierownik: Łukasz Woźniak
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Ewa Wasilewska
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Ocena prozdrowotnych właściwości homogenatu czerwiu trutowego pszczoły miodnej
Konkurs: PRELUDIUM 9 , panel: NZ9
Kierownik: Róża Sawczuk
Uniwersytet w Białymstoku, Wydział Biologiczno-Chemiczny
Konkurs: OPUS 9 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Michał Świeca
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii