Jakość produktów wiśniowych dostępnych w handlu.
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Oszmiański Jan
Czasopismo:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny (rok: 2013, tom: 45846, strony: 40-45), Wydawca: SIGMA NOT
Evaluation of sour cherry (Prunus cerasus L.) fruits for their polyphenol content, antioxidant properties, and nutritional components
Autorzy:
Wojdyło Aneta, Nowicka Paulina, Laskowski Piotr, Oszmiański Jan
Czasopismo:
Journal of Agricultural and Food Chemistry (rok: 2014, tom: 62, strony: 12332–12345), Wydawca: ACS Publications
Jakość produktów wiśniowych dostępnych w handlu.
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Oszmiański Jan
Czasopismo:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny (rok: 2013, tom: 45846, strony: 40-45), Wydawca: SIGMA NOT
Influence of osmodehydration pre-treatment and combined drying method on the bioactive potential of sour cherry fruits
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Lech Krzysztof, Figiel Adam
Czasopismo:
Food Bioprocess Technology (rok: 2015, tom: 8, strony: 824-836), Wydawca: Springer
Bioactive compounds and sensory attributes of sour cherry puree sweetened with natural sweeteners.
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta
Czasopismo:
International Journal of Food Science & Technology (rok: 2015, tom: 50, strony: 585-591), Wydawca: Wiley
Chemical composition, antioxidant capacity, and sensory quality of dried sour cherry fruits pre-dehydrated in fruit concentrates
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Figiel Adam, Lech Krzysztof
Czasopismo:
Food Bioprocess Technology (rok: 2015, tom: -, strony: 2076-2095), Wydawca: Springer
Influence of osmodehydration pre-treatment and combined drying method on the bioactive potential of sour cherry fruits
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Lech Krzysztof, Figiel Adam
Czasopismo:
Food Bioprocess Technology (rok: 2015, tom: 8, strony: 824-836), Wydawca: Springer
Sensory attributes and changes of physicochemical properties during storage of smoothies prepared from selected fruit
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Teleszko Mirosława, Samoticha Justyna
Czasopismo:
LWT- Food Sciene and Technology (rok: 2016, tom: 71, strony: 102-109), Wydawca: Elsevier
Stability of phenolic compounds, antioxidant activity and colour through natural sweeteners addition during storage of sour cherry puree
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta
Czasopismo:
Food Chemistry (rok: 2016, tom: 196, strony: 925-934), Wydawca: Elseview
Chemical composition, antioxidant capacity, and sensory quality of dried sour cherry fruits pre-dehydrated in fruit concentrates
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta, Figiel Adam, Lech Krzysztof
Czasopismo:
Food Bioprocess Technology (rok: 2015, tom: -, strony: 2076-2095), Wydawca: Springer
Bioactive compounds and sensory attributes of sour cherry puree sweetened with natural sweeteners.
Autorzy:
Nowicka Paulina, Wojdyło Aneta
Czasopismo:
International Journal of Food Science & Technology (rok: 2015, tom: 50, strony: 585-591), Wydawca: Wiley
Effect of convective and vacuum–microwave drying on the bioactive compounds, color, and antioxidant capacity of sour cherries
Autorzy:
Wojdyło A., Figiel A., Lech K., Nowicka P., Oszmiański J.
Czasopismo:
Food Bioprocess Technology (rok: 2014, tom: 7, strony: 829–841), Wydawca: Springer
Evaluation of sour cherry (Prunus cerasus L.) fruits for their polyphenol content, antioxidant properties, and nutritional components
Autorzy:
Wojdyło Aneta, Nowicka Paulina, Laskowski Piotr, Oszmiański Jan
Czasopismo:
Journal of Agricultural and Food Chemistry (rok: 2014, tom: 62, strony: 12332–12345), Wydawca: ACS Publications