Znaleziono 62 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Konkurs: SONATA 4 , panel: NZ9
Kierownik: dr Alicja Szulc
Politechnika Poznańska, Wydział Technologii Chemicznej
Konkurs: PRELUDIUM 3 , panel: NZ9
Kierownik: dr Alicja Warowicka
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Wydział Biologii
Wpływ parametrów smażenia na zawartość estrów glicydylu w tłuszczach i smażonych produktach
Konkurs: PRELUDIUM 3 , panel: NZ9
Kierownik: Magda Agnieszka Aniołowska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 3 , panel: NZ9
Kierownik: Joanna Krystyna Oracz
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Immobilizowane kultury bakteryjne do produkcji wodoru w fermentacyjnych procesach ciągłych
Konkurs: PRELUDIUM 3 , panel: NZ9
Kierownik: Roman Józef Zagrodnik
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Wydział Chemii
Konkurs: PRELUDIUM 3 , panel: NZ9
Kierownik: Dawid Mikulski
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego, Wydział Nauk Przyrodniczych
Konkurs: PRELUDIUM 2 , panel: HS3
Kierownik: Joanna Mroczkowska
Uniwersytet Warszawski, Wydział Historyczny, Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej
Konkurs: OPUS 2 , panel: NZ9
Kierownik: dr Roman Marecik
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Konkurs: PRELUDIUM 2 , panel: NZ9
Kierownik: Magdalena Pacwa-Płociniczak
Uniwersytet Śląski w Katowicach, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska
Konkurs: SONATA 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Dagmara Robakowska-Hyżorek
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Roman Wenne
Instytut Oceanologii Polskiej Akademii Nauk
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Małgorzata Anna Majcher
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu