The effect of technological parameters on glycidyl esters content in frying medium
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
19th Conference of Young Researches Section of Polish Society of Food Technologist – 3nd International Session (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 07-09.05.2014
The effect of oil type on glycidyl esters content in oils used for French Fries frying
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
VI Międzynarodowa Konferencja z cyklu: "Quality and safety in food production chain" (rok: 2014, ), Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Data:
konferencja 26-27.06.2014
Chloropropanole
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
30. Zjazd Wiosenny Sekcji Studenckiej PTChem (rok: 2013, ), Wydawca: Polskie Towarzystwo Chemiczne
Data:
konferencja 11-14.04.2013
Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość czipsów ziemniaczanych
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
III Konferencja Naukową "Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie" z tematem przewodnim "Ziemniak rośliną uprawną XXI wieku; Teraźniejszość i perspektywy" (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 12-14.05.2014
Thermooxidative stability of oils during pan frying
Autorzy:
Magda Aniołowska, Hamdy Zahran, Agnieszka Kita
Konferencja:
19th Conference of Young Researches Section of Polish Society of Food Technologist – 3nd International Session (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 07-09.05.2014
The effect of raw materials on rate of degradation of rapeseed oil during frying
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
XXIII International Scientific Conference "Progress in Technology of Vegetable Fats" (rok: 2015, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 26-29.05.2015
The effect of oil type on glycidyl esters content in oils used for French Fries frying
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
VI Międzynarodowa Konferencja z cyklu: "Quality and safety in food production chain" (rok: 2014, ), Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Data:
konferencja 26-27.06.2014
Metody oznaczania estrów glicydylowych kwasów tłuszczowych w olejach rafinowanych
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
30. Zjazd Wiosenny Sekcji Studenckiej PTChem (rok: 2013, ), Wydawca: Polskie Towarzystwo Chemiczne
Data:
konferencja 11-14.04.2013
Wpływ rodzaju produktu na tempo degradacji medium smażalniczego i zawartość estrów glicydylowych kwasów tłuszczowych
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
Postępy w analityce lipidów żywności (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 20-21.10.2014
The effect of raw materials on rate of degradation of rapeseed oil during frying
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
XXIII International Scientific Conference "Progress in Technology of Vegetable Fats" (rok: 2015, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 26-29.05.2015
The comparison the thermooxidative stability of rapeseed and palm oils during French fries deep-frying
Konferencja:
International Conference on Food Safety and Regulatory Measures (rok: 2015, ), Wydawca: OMICS International
Data:
konferencja 17-19.08.2015
Wpływ rodzaju oraz stopnia degradacji medium smażalniczego na jakość frytek ziemniaczanych
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Nemś, Agnieszka Kita
Konferencja:
III Konferencja Naukową "Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie" z tematem przewodnim "Ziemniak rośliną uprawną XXI wieku; Teraźniejszość i perspektywy" (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 12-14.05.2014
Determination of glycidyl esters of fatty acids in vegetable oils by LC–MS
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
18th Conference of Young Researches Section of Polish Society of Food Technologist – 2nd International Session (rok: 2013, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 14-16.05.2013
Wpływ rodzaju i stopnia degradacji medium smażalniczego na jakość produktów ziemniaczanych i zawartość estrów glicydylowych
Konferencja:
II Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców Nauk Przyrodniczych "Wkraczając w świat nauki 2015" (rok: 2015, ), Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Data:
konferencja 10-11.09.2015
Wpływ rodzaju oraz stopnia degradacji medium smażalniczego na jakość frytek ziemniaczanych
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Nemś, Agnieszka Kita
Konferencja:
III Konferencja Naukową "Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie" z tematem przewodnim "Ziemniak rośliną uprawną XXI wieku; Teraźniejszość i perspektywy" (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 12-14.05.2014
Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość czipsów ziemniaczanych
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
III Konferencja Naukową "Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie" z tematem przewodnim "Ziemniak rośliną uprawną XXI wieku; Teraźniejszość i perspektywy" (rok: 2014, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 12-14.05.2014
Determination of glycidyl esters of fatty acids in refined oils from retail outlets by LC-MS
Autorzy:
Magda Aniołowska, Agnieszka Kita
Konferencja:
18th Conference of Young Researches Section of Polish Society of Food Technologist – 2nd International Session (rok: 2013, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 14-16.05.2013
Wpływ rodzaju i stopnia degradacji medium smażalniczego na jakość produktów ziemniaczanych i zawartość estrów glicydylowych
Konferencja:
II Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców Nauk Przyrodniczych "Wkraczając w świat nauki 2015" (rok: 2015, ), Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Data:
konferencja 10-11.09.2015
Wpływ rodzaju oleju na zawartość estrów glicydylowych w smażonych frytkach ziemniaczanych
Konferencja:
IX Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie (rok: 2015, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 24-26.06.2015
Zmiany zawartości estrów glicydylowych w tłuszczach i smażonych gotowych produktach
Konferencja:
IX Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie (rok: 2015, ), Wydawca: -
Data:
konferencja 24-26.06.2015