Znaleziono 13 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Tomasz Tarko
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 1 , panel: ST5
Kierownik: dr hab. Marta Płońska-Brzezińska
Uniwersytet w Białymstoku, Wydział Biologiczno-Chemiczny
Konkurs: SONATA 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Joanna Kolniak-Ostek
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 4 , panel: NZ7
Kierownik: Izabela Nawrot-Hadzik
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Analityki Medycznej
Konkurs: SONATA 16 , panel: NZ9
Kierownik: dr Sabina Lachowicz-Wiśniewska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Konkurs: SONATA 15 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Paulina Nowicka
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 17 , panel: NZ9
Kierownik: Justyna Szczepańska
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Konkurs: SONATA 14 , panel: NZ9
Kierownik: dr Bartosz Fotschki
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk
Poprawa atrakcyjności i wartości odżywczej przetworzonych owoców wiśni
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: OPUS 14 , panel: ST8
Kierownik: dr hab. Katarzyna Cholewa-Kowalska
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie, Wydział Inżynierii Materiałowej i Ceramiki
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Ireneusz Kapusta
Uniwersytet Rzeszowski, Wydział Biologiczno-Rolniczy
Charakterystyka ekstraktów roślinnych zapobiegających przyłączaniu toksyny Shiga do receptorów Gb3.
Konkurs: PRELUDIUM 12 , panel: NZ1
Kierownik: Magdalena Komiażyk-Mikulska
Instytut Biologii Doświadczalnej im. M. Nenckiego Polskiej Akademii Nauk
Związki polifenolowe jako inhibitory lipazy trzustkowej
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Anna Podsędek
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności