Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

12 projects found matching your search criteria :

  1. Evaluation of selected functional properties of food product enriched in fructans from different sources in the aspect o...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Kinga Topolska

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  2. Kinetics of Maillard reaktion products formation in model cereal-based products enriched with fruit pomaces

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. The impact of the diet enriched in carnosic acid, selenized yeast or selenate on the concentration of fatty acids, Se, c...

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Marian Czauderna

    Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego PAN

  4. The impact of polyphenols on the Maillard reaction progress in model cookies enriched with rutin and spices for healthy ...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Małgorzata Przygodzka

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN

  5. Research on the bioavailability for selected minerals under in vitro and in vivo condition from gluten-free bread enrich...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Julita Reguła

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  6. Conjugated linoleic acid (CLA)-induced transcriptional activation of PPAR-an investigation of molecular machanisms of pu...

    Call: OPUS 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Teresa Leszczyńska

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  7. Immunomodulating properties of pre-fermented whey beverage enriched with chokeberry juice and colostrum

    Call: PRELUDIUM BIS 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Barbara Wróblewska

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk

  8. Microencapsulation of synbiotics enriched with polyphenols as a factor determining the health potential, survivability o...

    Call: SONATA 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Sabina Lachowicz-Wiśniewska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  9. The role of mitochondrial energy metabolism in shaping the quality of berry fruit stored in ozone-enriched atmosphere.

    Call: OPUS 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Tomasz Piechowiak

    Uniwersytet Rzeszowski

  10. Studies on the application of calcium-enriched plant matrix in the prevention and treatment of osteoporosis.

    Call: OPUS 15 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Anna Gramza-Michałowska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  11. Effect of egg's yolk fatty acids enriched in conjugated linoleic acids (CLA) on apoptosis - an investigation of pro-apop...

    Call: PRELUDIUM 11 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Dominik Domagała

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  12. The effect of bioactive algae enriched by biosorption on the certain minerals such as Cr(III), Mg(II) and Mn(II) on the ...

    Call: SONATA BIS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Izabela Michalak

    Politechnika Wrocławska, Wydział Chemiczny