9 projects found matching your search criteria :
Call: PRELUDIUM 1 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr Julia Jarosławska
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
The changes in amino acids profile of potatoes with different flesh color during storage
Call: PRELUDIUM 6 , Panel: NZ9
Principal investigator: Agnieszka Nemś
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Modification of anthocyanins/anthocyanidins as new markers of food oxidation
Call: OPUS 26 , Panel: NZ9
Principal investigator: prof. Izabela Sadowska-Bartosz
Uniwersytet Rzeszowski, Kolegium Nauk Przyrodniczych
Coacervation of double emulsions with anthocyanins using plant-based proteins
Call: SONATA 17 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr hab. Marcin Kurek
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Call: PRELUDIUM BIS 1 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr hab. Elżbieta Rytel
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Call: PRELUDIUM 13 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr Paulina Strugała-Danak
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Przyrodniczo-Technologiczny
Comparison of the chemopreventive potential of different varieties of selected edible fruits
Call: PRELUDIUM 10 , Panel: NZ9
Principal investigator: Izabela Koss-Mikołajczyk
Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny
Call: OPUS 9 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr hab. Wiesław Wiczkowski
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
Call: OPUS 9 , Panel: NZ7
Principal investigator: prof. Iwona Wawer
Warszawski Uniwersytet Medyczny, Wydział Farmaceutyczny