Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

20 projects found matching your search criteria :

  1. Reasons for Bankruptcy of Food-processing Industry Enterprises in Selected Branches

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Katarzyna Boratyńska

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych, Katedra Ekonomiki i Organizacji Przedsiębiorstw

  2. The impact of polyphenols on the Maillard reaction progress in model cookies enriched with rutin and spices for healthy ...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Małgorzata Iwona Przygodzka

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk

  3. "The risk assessment of consumers' exposure to pesticide residues in food after processing treatments"

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Magdalena Jankowska

    Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy

  4. Research on the mineral composition and alpha radionuclides cumulated by Common Chanterelle in the fruitbodies along wit...

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Małgorzata Dominika Drewnowska

    Uniwersytet Gdański, Wydział Chemii

  5. The influence of the nonthermal processing on osmotic dehydration, drying, and quality of the dried material

    Call: SONATA 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Klaudia Mariola Masztalerz

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  6. Modern Insights into Traditional Polish Fermented Foods: Tracking Metabolomic Changes during the Fermentation of Plant P...

    Call: PRELUDIUM 23 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Marika Mróz

    Politechnika Gdańska

  7. Determination of the effect of biofortification in iodine and selenium and the application of salicylic acid on the heal...

    Call: OPUS 27 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Sylwester Marcin Smoleń

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

  8. Comprehensive Characterization of Post-Extraction Products from the Biorefining of Tree Bark Biomass in the Context of T...

    Call: OPUS 27 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Grzegorz Marek Kowaluk

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  9. Assessment of the potential toxicological risk associated with the consumption of nucleic acids oxidized during thermal ...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Anna Agnieszka Kościelak

    Politechnika Gdańska

  10. The effect of thermal processing on chemical content and biological activity of sea buckthorn seeds (Hippophae rhamnoide...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Natalia Ewa Sławińska

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska

  11. Development of new processes for the production and sterilization of functional plant drinks with the use of cold atmosp...

    Call: OPUS 23 , Panel: ST8

    Principal investigator: dr hab. Anna Patrycja Dzimitrowicz

    Politechnika Wrocławska

  12. Evaluation of mineral and isotopic composition, the effect of culinary processing and bioavailability of minerals and th...

    Call: PRELUDIUM 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Grażyna Barbara Krasińska

    Uniwersytet Gdański, Wydział Chemii

  13. Targeting Listeria biofilms on mollusc shells: colonisation ability, transcriptomic changes and survival properties unde...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Arkadiusz Józef Zakrzewski

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności

  14. Effect of high-pressure processing on the expression of antibiotic resistance and the transferability of antibiotic resi...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Urszula Zarzecka

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności

  15. Interactions between bioactive compounds and carrier agents during drying of fruit juices

    Call: ALPHORN 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Anna Olga Michalska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  16. Degree of integration in supply chain and efficiency of food processing enterprises

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Sebastian Jarzębowski

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych

  17. Determination of antioxidant capacity of lipoyllysine and the impact of food processing on the level of lipoic acid and ...

    Call: PRELUDIUM 12 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Adrianna Kinga Kamińska

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Chemii

  18. Development of functional materials' based electrochemical sensors for analysis and profiling of food products

    Call: OPUS 10 , Panel: ST5

    Principal investigator: prof. Bogusław Józef Baś

    Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie, Wydział Inżynierii Materiałowej i Ceramiki

  19. Study on the kinetics inactivation of selected plant enzymes from oxidoreductase group by using supercritical carbon dio...

    Call: SONATA 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Krystian Marcin Marszałek

    Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego

  20. Integrated information system supporting determination and analysis of geometric, thermal and diffusive properties of ag...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Jerzy Romuald Weres

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Rolnictwa i Bioinżynierii