Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

64 projects found matching your search criteria :

  1. Effects of betaine supplementation on body composition and sport performance in male speed-strenght trained athlets

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Emilia Ewa Zawieja

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Research on influence of soy phytoestrogens on regulation of endogenous choline synthesis and accumulation of lipids in ...

    Call: PRELUDIUM 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Ewelina Żuk

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Use of comprehensive volatile compounds fingerprinting (flavoromics) for the identification of compounds responsible for...

    Call: OPUS 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Hubert Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Evaluation of potential occurence of microscopic fungi and mycotoxins in egg produced in different management systems of...

    Call: SONATA 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Tomasz Szablewski

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. Central European balanced diet in metabolic syndrome therapy - a modern nutrition approach (CED-MED)

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Joanna Bajerska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  6. Exploring the possibility of quantitative analysis of skeletal muscle proteins after thermal treatment based on selected...

    Call: SONATA 6 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Magdalena Montowska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  7. Transcription factors as tools of massive operation in engineering of industrial traits in yeast

    Call: OPUS 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Ewelina Celińska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  8. Authenticity of berry seed oils: the effect of extraction methods on thermal fingerprints studied by Differential Scanni...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Yolanda Victoria Rajagukguk

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  9. Examination of traditional and new raw materials of the chicory coffee with respect to aromatic and neuroactive elements

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Renata Elżbieta Zawirska-Wojtasiak

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  10. Identification of flavor compounds pathway formation in Polish regional dairy foods produced in a traditional way. Influ...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Małgorzata Anna Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  11. Comparative peptidomic and genetic analysis of the authenticity of food of animal origin

    Call: OPUS 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Magdalena Montowska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  12. Studies on the protein composition and immunoreactivity of eggs obtained from hens fed with fodder containing legume see...

    Call: PRELUDIUM 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Aneta Tomczak

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  13. Products formed during thermo-oxidative degradation of stigmasterol and its esters - isolation, fractionation and evalua...

    Call: OPUS 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Magdalena Rudzińska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  14. Identification of lipidomic biomarkers for recognition of the autheticity of edible oils supported by DSC profiling and ...

    Call: OPUS 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu