Znaleziono 8 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Badanie kinetyki przemiany fazowej układów chitozanowych wrażliwych na wzrost temperatury.
Konkurs: OPUS 8 , panel: ST8
Kierownik: dr hab. Zofia Modrzejewska
Politechnika Łódzka, Wydział Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska
Możliwości kontroli procesu retrogradacji skrobi
Konkurs: OPUS 6 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Marek Sikora
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Innowacyjny produkt truskawkowy o wykreowanej strukturze
Konkurs: SONATA 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Agnieszka Ciurzyńska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Konkurs: PRELUDIUM 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Mirosława Teleszko
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Niestabilne w czasie kleiki skrobi ziemniaczanej oraz możliwości ich stabilizacji
Konkurs: OPUS 2 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Marek Sikora
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 20 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Edward Szłyk
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Wydział Chemii
Dynamika molekularna w roztworach hydrokoloidalnych
Konkurs: PRELUDIUM 10 , panel: NZ9
Kierownik: dr Małgorzata Florek-Wojciechowska
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności
Właściwości reologiczne wodnych układów hydrokoloidów podczas przepływu rozciągającego
Konkurs: PRELUDIUM 9 , panel: NZ9
Kierownik: Kacper Kaczmarczyk
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności