Znaleziono 10 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Rola informacji związanych ze zdrowiem w marketingu i konsumpcji żywności w Polsce
Konkurs: OPUS 9 , panel: HS4
Kierownik: dr hab. Paweł Bryła
Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych
Konkurs: OPUS 7 , panel: HS4
Kierownik: dr Jarosław Świda
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Wydział Towaroznawstwa
Konkurs: PRELUDIUM 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Marta Kutwin
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Konkurs: PRELUDIUM 2 , panel: HS3
Kierownik: Joanna Mroczkowska
Uniwersytet Warszawski, Wydział Historyczny, Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej
Konkurs: OPUS 25 , panel: HS5
Kierownik: dr hab. Paweł Bryła
Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych
Konkurs: OPUS 22 (LAP) , panel: HS4
Kierownik: dr hab. Sebastian Stępień
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Ekonomii
Konkurs: OPUS 20 , panel: HS4
Kierownik: prof. Dominika Maison
Uniwersytet Warszawski, Wydział Psychologii
Konkurs: OPUS 14 , panel: HS4
Kierownik: dr hab. Urszula Samotyja
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Nauk o Jakości
Stan i rozwój agrobiznesu w krajach Unii Europejskiej
Konkurs: PRELUDIUM 14 , panel: HS4
Kierownik: Bartłomiej Bajan
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Ekonomiczny
Znaczenie efektu kraju pochodzenia i etnocentryzmu konsumenckiego na rynku produktów żywnościowych
Konkurs: OPUS 13 , panel: HS4
Kierownik: dr hab. Paweł Bryła
Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych