2017/27/B/HS4/00805
Słowa kluczowe:
zachowania konsumentów postawy konsumentów znakowanie żywności marnotrawienie żywności wartość informacyjna opakowań trwałość żywności
Deskryptory:
Panel:
HS4 - Jednostka, instytucje, rynki: ekonomia, finanse, zarządzanie, demografia
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Nauk o Jakości
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 4
Konkurs: OPUS 14 - ogłoszony 2017-09-15
Przyznana kwota: 274 064 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2018-07-01
Zakończenie projektu: 2022-07-30
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.