Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Upcykling produktów ubocznych na rzecz zrównoważonych i zdrowych składników oraz nowych koncepcji żywności

2023/05/Y/HS4/00121

Słowa kluczowe:

Waloryzacja produktów ubocznych zielone technologie nowe składniki koncepcje żywności oceny zrównoważonego rozwoju laboratoria społeczne współtworzenie system żywnościowy biogospodarka.

Deskryptory:

  • :

Panel:

HS4 - Jednostka, instytucje, rynki: ekonomia, finanse, zarządzanie, demografia

Jednostka realizująca:

Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy

woj. pomorskie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

dr Olga Szulecka 

Liczba wykonawców projektu:

Konkurs: JPI HDHL Call 2023 - ogłoszony

Przyznana kwota: 820 265 PLN

Rozpoczęcie projektu:

Zakończenie projektu:

Planowany czas trwania projektu: (z wniosku)

Status projektu: Projekt w realizacji

Opis Projektu

Pobierz opis projektu w formacie .pdf

Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.