Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

7 projects found matching your search criteria :

  1. Polysaccharide hydrocolloids as stabilizing agents of physico- chemical parameters in naturally cloudy juices from pome,...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Mirosława Teleszko

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  2. Use of fruit and vegetable juices for color stabilization of anthocyanins isolated from purple-fleshed and red-fleshed p...

    Call: PRELUDIUM BIS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Elżbieta Rytel

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  3. The effect of the natural food additives on the formation of Maillard reaction/caramelisation products and on the biolog...

    Call: PRELUDIUM 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Jessica Brzezowska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  4. Interactions between bioactive compounds and carrier agents during drying of fruit juices

    Call: ALPHORN 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Anna Olga Michalska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  5. Spectral fingerprints as tool for quality assessment of fruit juices

    Call: OPUS 12 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Ewa Sikorska

    Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Nauk o Jakości

  6. The analysis of physial and chemical properties of powders obtained from the juices and pomace of selected fruits using ...

    Call: SONATA 12 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Anna Michalska-Ciechanowska

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk

  7. Phenolic compounds as pancreatic lipase inhibitors

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Anna Podsędek

    Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności