Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

10 projects found matching your search criteria :

  1. The role of health-related claims in food marketing and consumption in Poland

    Call: OPUS 9 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Paweł Bryła

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych

  2. Reasons for Bankruptcy of Food-processing Industry Enterprises in Selected Branches

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Katarzyna Boratyńska

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych, Katedra Ekonomiki i Organizacji Przedsiębiorstw

  3. The impact of selected environmental and biological parameters on the dynamics of sea trout Salmo trutta m. trutta L. sp...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Adam Lejk

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauk o Środowisku

  4. Policy of promoting healthy eating - an international comparative analysis and research on the conditions of effectivene...

    Call: OPUS 25 , Panel: HS5

    Principal investigator: dr hab. Paweł Bryła

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych

  5. Small farms and short food supply chains under economic crisis – evidence from COVID-19 pandemic

    Call: OPUS 22 (LAP) , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Sebastian Stępień

    Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Ekonomii

  6. Lab-grown steak and insect burgers – who will eat the food of the future? Acceptance of meat substitutes depending on mo...

    Call: OPUS 20 , Panel: HS4

    Principal investigator: prof. Dominika Maison

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Psychologii

  7. Degree of integration in supply chain and efficiency of food processing enterprises

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Sebastian Jarzębowski

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych

  8. The role of food labeling in building consumers' awareness for reducing food waste

    Call: OPUS 14 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Urszula Samotyja

    Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Nauk o Jakości

  9. Transfer of knowledge and diffusion of innovation as a source of competitiveness of the food industry in Poland

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Kazimierz Zieliński

    Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Wydział Ekonomii i Stosunków Międzynarodowych

  10. The importance of the country-of-origin effect and consumer ethnocentrism on the market of food products

    Call: OPUS 13 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Paweł Bryła

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych