Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

14 projects found matching your search criteria :

  1. Metabolomic and antioxidative profiles of fermented buckwheat flours and phytochemicals bioaccessibility in a model of w...

    Call: OPUS 8 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Zieliński

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN

  2. Interactions and bioaccessibility of chlorogenic and ferulic acids as key factors for biological activity of selected pl...

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Urszula Gawlik-Dziki

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

  3. The assessment of the bioaccessibility of elements in tea and coffee using chromatographic and non-chromatographic metho...

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Paweł Pohl

    Politechnika Wrocławska, Wydział Chemiczny

  4. Influence of natural elicitors on nutraceutical potential of wheat sprouts and evaluation of bioaccessibility in vitro a...

    Call: OPUS 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Dariusz Dziki

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Inżynierii Produkcji

  5. Bioaccessibility and bioavailability of polyphenolic compounds in a model simulating the human alimentary tract

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Tomasz Tarko

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  6. The role of interactions between Sorbus domestica L. phytonutrients on shaping food with programmed health-promoting pro...

    Call: PRELUDIUM BIS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Aneta Wojdyło

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  7. Antioxidant and calcium bioaccessibility of freeze-dried apples impregnated with sea buckthorn juice and calcium lactate...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Marcellus Arnold

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  8. When does lyophilization make sense? Antioxidant activity and bioavailability of bioactive compounds in powders from the...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Anna Krajewska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

  9. Formation of the stability, bioavailability and bioaccessibility of plant pigments by microencapsulation in the context ...

    Call: PRELUDIUM 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Igor Turkiewicz

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  10. Controlled viral infection as a factor modifying the health potential of selectededible plants - molecular and biochemic...

    Call: OPUS 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Urszula Gawlik-Dziki

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

  11. Amplification of synbiotic formulas with phenolic compounds as a factor modulating bioaccessibility in the context of po...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Karolina Tkacz

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  12. Microencapsulation of synbiotics enriched with polyphenols as a factor determining the health potential, survivability o...

    Call: SONATA 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Sabina Lachowicz-Wiśniewska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  13. Interaction of selected phenolic compounds with food matrix componets as the factor influencing on the potential bioacce...

    Call: PRELUDIUM 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Łukasz Sęczyk

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

  14. Synbiotics obtained on the basis the legumes sprouts - the safeness, nutritional and pro-health quality in the aspect of...

    Call: OPUS 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Michał Świeca

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii