Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

62 projects found matching your search criteria :

  1. Gut microbiota as the link between dietary patterns and human metabolism

    Call: SONATA 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Anna Malinowska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Key compounds responsible for odor and taste of selected Brassicaceae vegetables. Formation and changes in technological...

    Call: HARMONIA 7 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Molecular studies of lupin seed gamma-conglutin - protein with unique hypoglycemic properties

    Call: SONATA 10 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Jarosław Czubiński

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Influnence of maternal choline inatke and nonalcoholic fatty liver diesaese during pregnancy and lactation on endocrine ...

    Call: SONATA 11 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Joanna Mikołajczyk-Stecyna

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. Biosynthesis of natural aroma compounds with Galactomyces geotrichum.

    Call: OPUS 13 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  6. The study on the aroma compounds formation, rheology properties, sensory quality and oxidative stability of newly develo...

    Call: PRELUDIUM BIS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  7. Research into regulating the level of potentially harmful Maillard and caramelization reaction products in gluten-free b...

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Maria Różańska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  8. Effects of betaine supplementation on body composition and sport performance in male speed-strenght trained athlets

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Emilia Zawieja

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  9. Study of the effect of Lactobacillu plantarum ATCC14917 on an iron metabolism in rats on a high fat diet

    Call: PRELUDIUM 17 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Katarzyna Skrypnik

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  10. Decreasing thermal polymerization in edible oils by enriching with materials of natural origin

    Call: PRELUDIUM 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Monika Fedko

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  11. Studies on the protein composition and immunoreactivity of eggs obtained from hens fed with fodder containing legume see...

    Call: PRELUDIUM 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Aneta Tomczak

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  12. Transcriptome analysis and physiological characteristic of Pseudomonas aeruginosa strains isolated from fish

    Call: PRELUDIUM 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Natalia Tomaś

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu