2021/43/D/NZ9/01572
Słowa kluczowe:
koacerwacja białko roślinne mikrokapsułkowanie antocyjany antyoksydanty
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
woj. mazowieckie
Konkurs: SONATA 17 - ogłoszony 2021-09-15
Przyznana kwota: 1 498 300 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2022-10-03
Zakończenie projektu: 2025-10-02
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.