Effect of chemical structure of selected phenolic acids on the structure of gluten proteins
Autorzy:
Welc, R., Kłosok, K., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Food Chemistry (rok: 2022, tom: 389, strony: 133109), Wydawca: Elsevier
Changes in the conformation and biochemical properties of gluten network after phenolic acid supplementation
Autorzy:
Kłosok, K., Welc, R., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2023, tom: 110, strony: 103651), Wydawca: Elsevier
Phenolic acids-induced aggregation of gluten proteins. Structural analysis of the gluten network using FT-Raman spectroscopy
Autorzy:
Kłosok, K., Welc, R., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2022, tom: 107, strony: 103503), Wydawca: Elsevier
Phenolic acids-induced aggregation of gluten proteins. Structural analysis of the gluten network using FT-Raman spectroscopy
Autorzy:
Kłosok K., Welc R., Szymańska-Chargot M., Nawrocka A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science , Wydawca: Elsevier
Effects of phenoilc acid molecular structure on the structural properties of gliadins and glutenins
Autorzy:
Konrad Kłosok, Renata Welc-Stanowska, Agnieszka Nawrocka
Czasopismo:
International Agrophysics (rok: 2024, tom: 38, strony: 127-137), Wydawca: Institute of Agrophysics PAS
Insight into organization of gliadin and glutenin extracted from gluten modified by phenolic acids
Autorzy:
Renata Welc-Stanowska, Konrad Kłosok, Agnieszka Nawrocka
Czasopismo:
Molecules (rok: 2023, tom: 28, strony: 7790), Wydawca: MDPI
Effects of phenoilc acid molecular structure on the structural properties of gliadins and glutenins
Autorzy:
Konrad Kłosok, Renata Welc-Stanowska, Agnieszka Nawrocka
Czasopismo:
International Agrophysics (rok: 2024, tom: 38, strony: 127-137), Wydawca: Institute of Agrophysics PAS
Effects of gluten-phenolic acids interaction on the gluten structure and functional properties of gluten and phenolic acids
Autorzy:
Renata Welc-Stanowska, Konrad Kłosok, Agnieszka Nawrocka
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2023, tom: 111, strony: 103682), Wydawca: Elsevier
Effects of gluten-phenolic acids interaction on the gluten structure and functional properties of gluten and phenolic acids
Autorzy:
Welc-Stanowska, R., Kłosok, K., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2023, tom: b.d., strony: b.d.), Wydawca: Elsevier
Effect of chemical structure of selected phenolic acids on the structure of gluten proteins
Autorzy:
Welc, R., Kłosok, K., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Food Chemistry (rok: 2022, tom: 389, strony: 133109), Wydawca: Elsevier
Phenolic acids-induced aggregation of gluten proteins. Structural analysis of the gluten network using FT-Raman spectroscopy
Autorzy:
Kłosok, K., Welc, R., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2022, tom: 107, strony: 103503), Wydawca: Elsevier
Insight into organization of gliadin and glutenin extracted from gluten modified by phenolic acids
Autorzy:
Renata Welc-Stanowska, Konrad Kłosok, Agnieszka Nawrocka
Czasopismo:
Molecules (rok: 2023, tom: 28, strony: 7790), Wydawca: MDPI
Changes in the conformation and biochemical properties of gluten network after phenolic acid supplementation
Autorzy:
Kłosok, K., Welc, R., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2023, tom: 110, strony: 103651), Wydawca: Elsevier
Phenolic acids-induced aggregation of gluten proteins. Structural analysis of the gluten network using FT-Raman spectroscopy
Autorzy:
Kłosok, K., Welc, R., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2022, tom: 107, strony: 103503), Wydawca: Elsevier
Changes in the conformation and biochemical properties of gluten network after phenolic acid supplementation
Autorzy:
Kłosok, K., Welc, R., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2023, tom: 110, strony: 103651), Wydawca: Elsevier
Effects of gluten-phenolic acids interaction on the gluten structure and functional properties of gluten and phenolic acids
Autorzy:
Renata Welc-Stanowska, Konrad Kłosok, Agnieszka Nawrocka
Czasopismo:
Journal of Cereal Science (rok: 2023, tom: 111, strony: 103682), Wydawca: Elsevier
How do phenolic acids chnage the secondary and tertiary structure of gliadin? Strudies with an application of spectroscopic techniques
Autorzy:
Welc, R., Luchowski, R., Kłosok, K., Gruszecki, W.I., Nawrocka, A.
Czasopismo:
International Journal of Molecular Sciences (rok: 2022, tom: 23, strony: 6053), Wydawca: MDPI
Effects of physical and chemical factors on the structure of gluten, gliadins and glutenins as studied with spectroscopic methods
Autorzy:
Kłosok K., Welc, R., Fornal, E., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Molecules (rok: 2021, tom: 26, strony: 508), Wydawca: MDPI
How do phenolic acids chnage the secondary and tertiary structure of gliadin? Strudies with an application of spectroscopic techniques
Autorzy:
Welc, R., Luchowski, R., Kłosok, K., Gruszecki, W.I., Nawrocka, A.
Czasopismo:
International Journal of Molecular Sciences (rok: 2022, tom: 23, strony: 6053), Wydawca: MDPI
Effects of physical and chemical factors on the structure of gluten, gliadins and glutenins as studied with spectroscopic methods
Autorzy:
Kłosok K., Welc, R., Fornal, E., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Molecules (rok: 2021, tom: 26, strony: 508), Wydawca: MDPI
Effect of chemical structure of selected phenolic acids on the structure of gluten proteins
Autorzy:
Welc, R., Kłosok, K., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Food Chemistry (rok: 2022, tom: 389, strony: 133109), Wydawca: Elsevier
Effects of physical and chemical factors on the structure of gluten, gliadins and glutenins as studied with spectroscopic methods
Autorzy:
Kłosok K., Welc, R., Fornal, E., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Molecules (rok: 2021, tom: 26, strony: 508), Wydawca: MDPI
Effects of physical and chemical factors on the structure of gluten, gliadins and glutenins as studied with spectroscopic methods
Autorzy:
Kłosok K., Welc, R., Fornal, E., Nawrocka, A.
Czasopismo:
Molecules (rok: 2021, tom: 26, strony: 508), Wydawca: MDPI
How do phenolic acids chnage the secondary and tertiary structure of gliadin? Strudies with an application of spectroscopic techniques
Autorzy:
Welc, R., Luchowski, R., Kłosok, K., Gruszecki, W.I., Nawrocka, A.
Czasopismo:
International Journal of Molecular Sciences (rok: 2022, tom: 23, strony: 6053), Wydawca: MDPI
The influence of the phenolic acids chemical structureon the molecular organization of gluten proteins
Autorzy:
Welc R., Kłosok K., Szymańska-Chargot, M., Nawrocka A.
Czasopismo:
Food Chemistry , Wydawca: Elsevier