2019/35/B/NZ9/02854
Słowa kluczowe:
gluten gliadyny gluteniny kwasy fenolowe LC-MS FT-IR FT-Raman mechanizm oddziaływania
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk
woj. lubelskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 9
Konkurs: OPUS 18 - ogłoszony 2019-09-16
Przyznana kwota: 2 830 500 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-09-01
Zakończenie projektu: 2023-08-31
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.