Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Estetyczna wartość jedzenia. Perspektywa pragmatyczna.

2013/11/B/HS1/04176

Słowa kluczowe:

estetyka jedzenie sztuka pragmatyzm

Deskryptory:

  • HS1_8: Estetyka (w tym: teorie piękna, język sztuki)

Panel:

HS1 - Fundamentalne pytania o naturę człowieka i otaczającej go rzeczywistości: filozofia, nauki o poznaniu, religioznawstwo, teologia

Jednostka realizująca:

SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny z siedzibą w Warszawie, II Wydział Psychologii

woj. mazowieckie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

dr Dorota Koczanowicz 

Liczba wykonawców projektu: 1

Konkurs: OPUS 6 - ogłoszony 2013-09-16

Przyznana kwota: 136 071 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2014-08-01

Zakończenie projektu: 2017-08-10

Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt rozliczony