Znaleziono 27 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Konkurs: PRELUDIUM 12 , panel: NZ9
Kierownik: Ewelina Piasna-Słupecka
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 11 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Aleksandra Duda-Chodak
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Karolina Pycia
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 11 , panel: NZ9
Kierownik: dr Dominik Domagała
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Aleksandra Duda-Chodak
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 24 (LAP) , panel: NZ9
Kierownik: dr Mirosław Kasprzak
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Kinga Topolska
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Niestabilne w czasie kleiki skrobi ziemniaczanej oraz możliwości ich stabilizacji
Konkurs: OPUS 2 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Marek Sikora
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Ocena wpływu warunków fermentacji etanolowej na stężenie i profil związków lotnych
Konkurs: OPUS 10 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Tomasz Tarko
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 23 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Marzena Zając
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Potencjał przeciwzapalny produktów będących źródłem witaminy K2 w progresji miażdżycy
Konkurs: OPUS 19 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Magdalena Franczyk-Żarów
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 20 (LAP) , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Aneta Kopeć
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Tomasz Tarko
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 5 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Narcyz Grzesik
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Sławomir Pietrzyk
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 20 , panel: NZ9
Kierownik: Agnieszka Dyląg
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 22 , panel: ST5
Kierownik: Wiktoria Grzebieniarz
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 19 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Aneta Koronowicz
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 8 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Paweł Satora
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 12 , panel: NZ9
Kierownik: Mariola Drozdowska
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Małgorzata Pierzchalska
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Możliwości kontroli procesu retrogradacji skrobi
Konkurs: OPUS 6 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Marek Sikora
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 9 , panel: NZ9
Kierownik: Kinga Dziadek
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 9 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Magdalena Surma
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Właściwości reologiczne wodnych układów hydrokoloidów podczas przepływu rozciągającego
Konkurs: PRELUDIUM 9 , panel: NZ9
Kierownik: Kacper Kaczmarczyk
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Elżbieta Sikora
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
Konkurs: OPUS 2 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Teresa Leszczyńska
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności