Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

19 projects found matching your search criteria :

  1. The role of health-related claims in food marketing and consumption in Poland

    Call: OPUS 9 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Paweł Bryła

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych

  2. Physiological and health-promoting parameters of lamb's lettuce (Valerianella locusta Laterr. Em Betcke) grown in greenh...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Renata Wojciechowska

    UNIWERSYTET ROLNICZY IM.HUGONA KOŁŁĄTAJA W KRAKOWIE

  3. Reasons for Bankruptcy of Food-processing Industry Enterprises in Selected Branches

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Katarzyna Boratyńska

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych, Katedra Ekonomiki i Organizacji Przedsiębiorstw

  4. Platinum nanoparticles as a self-consumption regulators in the process of cell death with investigation on the glioblast...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Marta Kutwin

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

  5. Shifting Biotas: the changing role of bats in seed dispersal and insect consumption on the Island of Jamaica in present ...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ8

    Principal investigator: prof. Wiesław Bogdanowicz

    Muzeum i Instytut Zoologii PAN

  6. Cultural and Social Features of Food Consumption and Production among Local Societies in View of Recent Geopilitical Cha...

    Call: PRELUDIUM 2 , Panel: HS3

    Principal investigator: Joanna Mroczkowska

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Historyczny, Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej

  7. Assessment of the potential toxicological risk associated with the consumption of nucleic acids oxidized during thermal ...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Anna Kościelak

    Politechnika Gdańska

  8. Policy of promoting healthy eating - an international comparative analysis and research on the conditions of effectivene...

    Call: OPUS 25 , Panel: HS5

    Principal investigator: dr hab. Paweł Bryła

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych

  9. Small farms and short food supply chains under economic crisis – evidence from COVID-19 pandemic

    Call: OPUS 22 (LAP) , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Sebastian Stępień

    Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Ekonomii

  10. Long-term impact of high-starch diet consumption early in life on rumen function

    Call: OPUS 22 (LAP) , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Paweł Górka

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt

  11. Lab-grown steak and insect burgers – who will eat the food of the future? Acceptance of meat substitutes depending on mo...

    Call: OPUS 20 , Panel: HS4

    Principal investigator: prof. Dominika Maison

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Psychologii

  12. Degree of integration in supply chain and efficiency of food processing enterprises

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Sebastian Jarzębowski

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych

  13. People and insects - analysis of psychological aspects of aversion to insects and their consumption

    Call: OPUS 14 , Panel: HS6

    Principal investigator: prof. Wojciech Pisula

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Psychologii

  14. The role of food labeling in building consumers' awareness for reducing food waste

    Call: OPUS 14 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Urszula Samotyja

    Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Nauk o Jakości

  15. Condition and development of agribusiness in the European Union countries

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: HS4

    Principal investigator: Bartłomiej Bajan

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Ekonomiczny

  16. Quality Turn? The role and meaning of new attitudes of consumers and producers based on the example of alternative food ...

    Call: SONATA 13 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Wojciech Goszczyński

    Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Wydział Filozofii i Nauk Społecznych

  17. Transfer of knowledge and diffusion of innovation as a source of competitiveness of the food industry in Poland

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Kazimierz Zieliński

    Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Wydział Ekonomii i Stosunków Międzynarodowych

  18. The importance of the country-of-origin effect and consumer ethnocentrism on the market of food products

    Call: OPUS 13 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr hab. Paweł Bryła

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Studiów Międzynarodowych i Politologicznych

  19. Arctic benthos functioning response to climate warming induced changes in warm water advection and food supply (ABeFun)

    Call: OPUS 12 , Panel: NZ8

    Principal investigator: prof. Maria Włodarska-Kowalczuk

    Instytut Oceanologii Polskiej Akademii Nauk