Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 3 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:

  1. Wykorzystanie soków owocowych i warzywnych do stabilizacji barwy antocjanów wyizolowanych z ziemniaków odmian o fioletow...

    Konkurs: PRELUDIUM BIS 1 , panel: NZ9

    Kierownik: dr hab. Elżbieta Rytel

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  2. Wpływ dodatków pochodzenia naturalnego na formowanie się produktów reakcji Maillarda i karmelizacji oraz na właściwości ...

    Konkurs: PRELUDIUM 18 , panel: NZ9

    Kierownik: Jessica Brzezowska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  3. Spektralne odciski palca jako narzędzie badania jakości soków owocowych

    Konkurs: OPUS 12 , panel: NZ9

    Kierownik: prof. Ewa Sikorska

    Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Instytut Nauk o Jakości