Spektroskopia w zakresie bliskiej podczerwieni i chemometria w ocenie jakości owoców
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska, Julia Szulc
Konferencja:
VII Konferencja Chemometria i metrologia w analityce, Poznań, 6–8 marca 2019 (rok: 2019, ), Wydawca: Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu Wydział Chemii Pracownia Analizy Spektroskopowej Pierwiastków Zespół Chemometrii i Metrologii Komitetu Chemii Analitycznej PAN Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. dra Jana Sehna w Krakowie
Data:
konferencja 6–8 marca 2019
Antioxidants content in commercial blackcurrant juice products
Autorzy:
Katarzyna Włodarska, Ewa Sikorska
Konferencja:
7th Berliner Chemie Symposium (BCS), 3rd Chemie in Praxis Berlin, 5-6, 04. 2018 (rok: 2018, ), Wydawca: JungChemikerForum Berlin & Junge WirtschaftschemikerInnen
Data:
konferencja 5-6, 04. 2018
Spektroskopia w zakresie bliskiej podczerwieni i chemometria w ocenie jakości owoców
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska, Julia Szulc
Konferencja:
VII Konferencja Chemometria i metrologia w analityce, Poznań, 6–8 marca 2019 (rok: 2019, ), Wydawca: Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu Wydział Chemii Pracownia Analizy Spektroskopowej Pierwiastków Zespół Chemometrii i Metrologii Komitetu Chemii Analitycznej PAN Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. dra Jana Sehna w Krakowie
Data:
konferencja 6–8 marca 2019
Polyphenol Content in Commercial Apple Juice Determined Using HPLC
Autorzy:
Anna Gliszczyńska-Świgło, Katarzyna Włodarska
Konferencja:
International Conference on Quality and Management Sciences, 13-15 September 2021 (rok: 2021, ), Wydawca: Institut of Quality Science, Poznanń University of Economics and Business
Data:
konferencja 3-15 September 2021
Polyphenol Content in Commercial Apple Juice Determined Using HPLC
Autorzy:
Anna Gliszczyńska-Świgło, Katarzyna Włodarska
Konferencja:
International Conference on Quality and Management Sciences, 13-15 September 2021 (rok: 2021, ), Wydawca: Institut of Quality Science, Poznanń University of Economics and Business
Data:
konferencja 3-15 September 2021
Multivariate models for prediction quality parametrs of berry beverages using FTIR-ATR spectroscopy
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska, Katarzyna Pawlak-Lemańska, Marek Sikorski
Konferencja:
XVIII Chemometrics in Analytical Chemistry, 29 August -2 September 2022, Rome (rok: 2022, ), Wydawca: XVIII Chemometrics in Analytical Chemistry, Chemistry Department of the University of Rome La Sapienza
Data:
konferencja 29 August -2 September 2022
Evaluation of chemical properties of apple juices related to taste using nesr infrared spectroscopy and chemometrics.
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska
Konferencja:
17th Chemometrics in Analytical Chemistry Conference Halifax, Canada, June 25-29, 2018 (rok: 2018, ), Wydawca: CAC-2018 Abstracts
Data:
konferencja June 25-29, 2018
Explorative study of the red fruit juices fluorescence using excitation-emission spectroscopy and chemometrics
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska
Konferencja:
17th Chemometrics in Analytical Chemistry Conference Halifax, Canada, June 25-29, 2018 (rok: 2018, ), Wydawca: CAC-2018 Abstracts
Data:
konferencja June 25-29, 2018
Optical spectroscopy and chemometrics as a tool for quality and authenticity assessment of apple fruit and juices
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska, Katarzyna Pawlak-Lemańska
Konferencja:
XX EuroFoodChem conference, Porto, Portugal, June 16-18, 2019 (rok: 2019, ), Wydawca: Sociedade Portuguesa de Quimica, Lisboa, Portugal
Data:
konferencja June 16-18, 2019
Quality Assessment of Red Fruit Juice Using FT-NIR Spectroscopy
Autorzy:
Przemysław Nowak, Katarzyna Włodarska
Konferencja:
International Conference on Quality and Management Sciences, 13-15 September 2021 (rok: 2021, ), Wydawca: Institut of Quality Science, Poznanń University of Economics and Business
Data:
konferencja 13-15 September 2021
Explorative study of strawberry juice from various fruit varieties using absorbance-transmission and fluorescence excitation-emission matrix technique
Autorzy:
Przemysław Nowak, Katarzyna Pawlak-Lemańska, Ewa Sikorska, Marek Sikorski
Konferencja:
XVIII Chemometrics in Analytical Chemistry, 29 August -2 September 2022, Rome, (rok: 2022, ), Wydawca: XVIII Chemometrics in Analytical Chemistry, Chemistry Department of the University of Rome La Sapienza
Data:
konferencja 29 August -2 September 2022
Classification of Strawberry Juice According to Processing Using Absorbance-Transmission and Fluorescence Excitation-Emission Matrix Technique
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska, Katarzyna Pawlak-Lemańska
Konferencja:
International Conference on Quality and Management Sciences, 13-15 September 2021 (rok: 2021, ), Wydawca: Institut of Quality Science, Poznanń University of Economics and Business
Data:
konferencja 13-15 September 2021
Fast Sorting of Apple Juice According to the Total Antioxidant Capacity Using Synchronous Fluorescence Spectroscopy and Chemometrics
Autorzy:
Katarzyna Włodarska, Przemysław Nowak, Ewa Sikorska
Konferencja:
International Conference on Quality and Management Sciences, 13-15 September 2021 (rok: 2021, ), Wydawca: Institut of Quality Science, Poznanń University of Economics and Business
Data:
konferencja 13-15 September 2021
Spectral Fingerprinting and Chemometric Analysis in Food Quality Assessment: A Study of Fruit Juices
Autorzy:
Katarzyna Włodarska, Ewa Sikorska
Konferencja:
International Conference on Quality and Management Sciences, 13-15 September 2021, Poznań (rok: 2021, ), Wydawca: Institut of Quality Science, Poznanń University of Economics and Business, Poznań
Data:
konferencja 13-15 September 2021
Explorative study of strawberry juice from various fruit varieties using absorbance-transmission and fluorescence excitation-emission matrix technique
Autorzy:
Przemysław Nowak, Katarzyna Pawlak-Lemańska, Ewa Sikorska, Marek Sikorski
Konferencja:
XVIII Chemometrics in Analytical Chemistry, 29 August -2 September 2022, Rome, (rok: 2022, ), Wydawca: XVIII Chemometrics in Analytical Chemistry, Chemistry Department of the University of Rome La Sapienza
Data:
konferencja 29 August -2 September 2022
Evaluation of chemical properties of apple juices related to taste using nesr infrared spectroscopy and chemometrics.
Autorzy:
Ewa Sikorska, Katarzyna Włodarska
Konferencja:
17th Chemometrics in Analytical Chemistry Conference Halifax, Canada, June 25-29, 2018 (rok: 2018, ), Wydawca: CAC-2018 Abstracts
Data:
konferencja June 25-29, 2018