Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 2 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:

  1. Wpływ podwójnej modyfikacji skrobi o różnej zawartości amylozy na strukturę ziarna skrobiowego, właściwości fizykochemic...

    Konkurs: OPUS 5 , panel: NZ9

    Kierownik: dr hab. Sławomir Pietrzyk

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  2. Maltooligosacharydy na bazie skrobi modyfikowanych chemicznie - otrzymywanie, struktura, właściwości oraz możliwości apl...

    Konkurs: PRELUDIUM 5 , panel: NZ9

    Kierownik: dr Karolina Pycia

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności