2020/37/B/NZ9/00082
Słowa kluczowe:
biomarkery peptydomika genomika żywność pochodzenia zwierzęcego zagadnienia autentyczności LC-MS/MS qPCR analiza ilościowa
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 6
Konkurs: OPUS 19 - ogłoszony 2020-03-16
Przyznana kwota: 942 960 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-10-01
Zakończenie projektu: 2025-09-30
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.