2019/35/B/NZ9/02774
Słowa kluczowe:
bakterie patogenne żywności naturalne składniki bioaktywne mechanizm obronny bakterii nowe biodegradowalne polimery antybakteryjne biofilm
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
woj. dolnośląskie
Konkurs: OPUS 18 - ogłoszony 2019-09-16
Przyznana kwota: 2 628 600 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-09-01
Zakończenie projektu: 2024-09-29
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.