2019/33/N/NZ9/00699
Słowa kluczowe:
żelazo probiotyki suplementacja otyłość
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 17 - ogłoszony 2019-03-15
Przyznana kwota: 209 996 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-02-18
Zakończenie projektu: 2023-02-17
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.