2018/31/B/NZ9/02762
Słowa kluczowe:
ipidomika oleje roślinne biomarkery autentyczność żywności profilowanie DSC chemometria spektrometria mas
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras
Liczba wykonawców projektu: 8
Konkurs: OPUS 16 - ogłoszony 2018-09-14
Przyznana kwota: 1 782 122 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2019-10-01
Zakończenie projektu: 2024-09-30
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.