2018/29/B/NZ9/00461
Słowa kluczowe:
dynia wapń wzbogacanie antyoksydanty osteoporoza model postmenopauzalny odwadnianie osmotyczne żywność funkcjonalna
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 7
Konkurs: OPUS 15 - ogłoszony 2018-03-15
Przyznana kwota: 717 140 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2019-02-01
Zakończenie projektu: 2023-02-05
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.