2016/21/B/NZ9/01171
Słowa kluczowe:
akrylamid bakterie fermentacji mlekowej drożdże degradacja metabolity zahamowanie wzrostu
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
woj. małopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr hab. Aleksandra Duda-Chodak
Liczba wykonawców projektu: 6
Konkurs: OPUS 11 - ogłoszony 2016-03-15
Przyznana kwota: 458 500 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2017-01-01
Zakończenie projektu: 2022-01-17
Planowany czas trwania projektu: 60 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.