2016/21/N/NZ9/01324
Słowa kluczowe:
Tłoczenie ekstrakcja Soxhleta ekstrakcja płynem w stanie nadkrytycznym stabilność olejów fitosterole tokole skwalen polifenole karotenoidy wielonienasycone kwasy tłuszczowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności
woj. warmińsko-mazurskie
Konkurs: PRELUDIUM 11 - ogłoszony 2016-03-15
Przyznana kwota: 100 000 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2017-02-22
Zakończenie projektu: 2019-02-21
Planowany czas trwania projektu: 24 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.