2015/17/N/NZ9/01136
Słowa kluczowe:
czereśnie otyłość metabolizm tłuszczów stres oksydacyjny stan zapalny
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
woj. małopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 9 - ogłoszony 2015-03-16
Przyznana kwota: 149 800 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2016-03-09
Zakończenie projektu: 2019-09-08
Planowany czas trwania projektu: 42 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.