2013/09/B/NZ9/01626
Słowa kluczowe:
furozyna karboksymetylolizyna akrylamid hydroksymetylofurfural wytłoki owocowe produkty zbożowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz
Liczba wykonawców projektu: 6
Konkurs: OPUS 5 - ogłoszony 2013-03-15
Przyznana kwota: 359 250 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2014-02-01
Zakończenie projektu: 2017-08-23
Planowany czas trwania projektu: 42 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony