Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

6 projects found matching your search criteria :

  1. The influence of chemical and microbiota composition of various white cabbage varieties (Brassica oleracea var. capitata...

    Call: OPUS 8 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Paweł Satora

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  2. Immobilized bacteria cultures in continuous fermentative hydrogen production.

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Roman Zagrodnik

    Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Wydział Chemii

  3. Impact of Lactic Acid Fermentation on Sour Cherry (Prunus cerasus L.) Juice: Flavonols Composition and Health Implicatio...

    Call: SONATA 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Kamila Borowiec

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

  4. Characteristics of determinants of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria towards co-fermentation of edible pl...

    Call: SONATA 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Kamil Piwowarek

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  5. The potential of the combined osmoconcentration-lactic fermentation process in shaping the profile of bioactive componen...

    Call: OPUS 23 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Katarzyna Grzelak-Błaszczyk

    Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  6. The role of milk matrix lipids in programming the immunoreactivity of proteins derived from lactic acid bacteria

    Call: SONATA 17 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Anna Ogrodowczyk

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk