Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

5 projects found matching your search criteria :

  1. To eat or not to be eaten? Factors determining the dynamics of diel changeover of fish assemblages in shallow inshore ha...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Michał Nowak

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt

  2. The impact of selected environmental and biological parameters on the dynamics of sea trout Salmo trutta m. trutta L. sp...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Adam Lejk

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauk o Środowisku

  3. Effects of frying parameters on the content of glycidyl esters in fats and fried food.

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Magda Aniołowska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  4. Decreasing thermal polymerization in edible oils by enriching with materials of natural origin

    Call: PRELUDIUM 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Monika Fedko

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. The novel solution for real-time monitoring of secondary products of vegetable oil oxidation emitted during deep frying

    Call: PRELUDIUM 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Tomasz Majchrzak

    Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny