Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

18 projects found matching your search criteria :

  1. Reasons for Bankruptcy of Food-processing Industry Enterprises in Selected Branches

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Katarzyna Boratyńska

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych, Katedra Ekonomiki i Organizacji Przedsiębiorstw

  2. The impact of polyphenols on the Maillard reaction progress in model cookies enriched with rutin and spices for healthy ...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Małgorzata Przygodzka

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN

  3. "The risk assessment of consumers' exposure to pesticide residues in food after processing treatments"

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Magdalena Jankowska

    Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy

  4. Research on the mineral composition and alpha radionuclides cumulated by Common Chanterelle in the fruitbodies along wit...

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Małgorzata Drewnowska

    Uniwersytet Gdański, Wydział Chemii

  5. Assessment of the potential toxicological risk associated with the consumption of nucleic acids oxidized during thermal ...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Anna Kościelak

    Politechnika Gdańska

  6. The effect of thermal processing on chemical content and biological activity of sea buckthorn seeds (Hippophae rhamnoide...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Natalia Sławińska

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska

  7. Multispectral fluorescence coupled with machine learning methods to identify food-related bacteria

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: ST4

    Principal investigator: Klaudia Głowacz

    Politechnika Warszawska, Wydział Chemiczny

  8. Development of new processes for the production and sterilization of functional plant drinks with the use of cold atmosp...

    Call: OPUS 23 , Panel: ST8

    Principal investigator: dr hab. Anna Dzimitrowicz

    Politechnika Wrocławska

  9. Evaluation of mineral and isotopic composition, the effect of culinary processing and bioavailability of minerals and th...

    Call: PRELUDIUM 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Grażyna Krasińska

    Uniwersytet Gdański, Wydział Chemii

  10. Targeting Listeria biofilms on mollusc shells: colonisation ability, transcriptomic changes and survival properties unde...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Arkadiusz Zakrzewski

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności

  11. Effect of high-pressure processing on the expression of antibiotic resistance and the transferability of antibiotic resi...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Urszula Zarzecka

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności

  12. Interactions between bioactive compounds and carrier agents during drying of fruit juices

    Call: ALPHORN 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Anna Olga Michalska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  13. Degree of integration in supply chain and efficiency of food processing enterprises

    Call: OPUS 1 , Panel: HS4

    Principal investigator: dr Sebastian Jarzębowski

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk Ekonomicznych

  14. Determination of antioxidant capacity of lipoyllysine and the impact of food processing on the level of lipoic acid and ...

    Call: PRELUDIUM 12 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Adrianna Kamińska

    Uniwersytet Łódzki, Wydział Chemii

  15. Development of functional materials' based electrochemical sensors for analysis and profiling of food products

    Call: OPUS 10 , Panel: ST5

    Principal investigator: prof. Bogusław Baś

    Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie, Wydział Inżynierii Materiałowej i Ceramiki

  16. Study on the kinetics inactivation of selected plant enzymes from oxidoreductase group by using supercritical carbon dio...

    Call: SONATA 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Krystian Marszałek

    Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego

  17. Integrated information system supporting determination and analysis of geometric, thermal and diffusive properties of ag...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Jerzy Weres

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Rolnictwa i Bioinżynierii

  18. Forearm muscle activity estimation using relative spatial electrode alignment

    Call: PRELUDIUM 9 , Panel: ST6

    Principal investigator: Jakub Tomczyński

    Politechnika Poznańska, Wydział Elektryczny