Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

19 projects found matching your search criteria :

  1. New base catalysts active in the production of biodiesel and fine-chemicals

    Call: OPUS 8 , Panel: ST5

    Principal investigator: prof. Maria Ziółek

    Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Wydział Chemii

  2. The evaluation of health quality of individual parts of brassica vegetables and their different stages of growth as a so...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Dominik Kołodziejski

    Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny

  3. "The risk assessment of consumers' exposure to pesticide residues in food after processing treatments"

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Magdalena Jankowska

    Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy

  4. Studies on the transesterification of vegetable oils using modified activated carbons as catalysts.

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: ST5

    Principal investigator: dr Paulina Rechnia

    Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Wydział Chemii

  5. Development of the new methodology for the determination of currently used pesticides from different chemical groups, th...

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: ST4

    Principal investigator: Jolanta Stocka

    Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny

  6. 3D printing of biomaterials inspired by plant cell wall

    Call: OPUS 25 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Artur Zdunek

    Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk

  7. The effect of Western diet modified with vegetable oils on the healing process of skin wounds in mice

    Call: OPUS 25 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Joanna Wiśniewska

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk

  8. Interactions of microgreens and microbiomes as functional regulators of its quality, resistance and shelf-life – a case ...

    Call: OPUS 23 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Magdalena Frąc

    Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk

  9. Investigation of the impact of pulsed electric field on metabolism of selected fruits and vegetables

    Call: PRELUDIUM 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Aleksandra Matys

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  10. I and Se biofortyfication of selected vegetables, including the influence of these microelements on yield quality as wel...

    Call: SONATA 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Sylwester Smoleń

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Biotechnologii i Ogrodnictwa

  11. Studies on the removal and fate of phthalate esters in soil-vegetable system using biochar-immobilized endophytic bacter...

    Call: SHENG 2 , Panel: NZ8

    Principal investigator: dr hab. Bożena Czech

    Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie

  12. The use of iodoquinolines for biostimulation and biofortification of selected vegetables in iodine and investigation of ...

    Call: OPUS 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Aneta Koronowicz

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  13. Use of fruit and vegetable juices for color stabilization of anthocyanins isolated from purple-fleshed and red-fleshed p...

    Call: PRELUDIUM BIS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Elżbieta Rytel

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  14. Assessment of the antibacterial properties of post-plasma solutions generated with the use of cold atmospheric pressure ...

    Call: OPUS 17 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Wojciech Śledź

    Uniwersytet Gdański, Międzyuczelniany Wydział Biotechnologii Uniwersytetu Gdańskiego i Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

  15. The novel solution for real-time monitoring of secondary products of vegetable oil oxidation emitted during deep frying

    Call: PRELUDIUM 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Tomasz Majchrzak

    Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny

  16. Are new synthetic amphiphilic antioxidants safe?

    Call: PRELUDIUM 15 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Dobrochna Rabiej-Kozioł

    Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Wydział Chemii

  17. Investigations of heat transfer and flow resistance in packed bed of fruits and vegetables

    Call: PRELUDIUM 13 , Panel: ST8

    Principal investigator: Adam Łapiński

    Politechnika Białostocka, Wydział Mechaniczny

  18. Comparative assessment of the fruit and vegetable peel barrier degree for currently used pesticides - estimation of expo...

    Call: SONATA 10 , Panel: NZ7

    Principal investigator: dr Maciej Tankiewicz

    Gdański Uniwersytet Medyczny, Wydział Nauk o Zdrowiu z Oddziałem Pielęgniarstwa i Instytutem Medycyny Morskiej i Tropikalnej

  19. Key compounds responsible for odor and taste of selected Brassicaceae vegetables. Formation and changes in technological...

    Call: HARMONIA 7 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu