Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 4 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:

  1. Ocena profilu związków lotnych zapachowych aromatu chleba bezglutenowego i badania nad jego poprawą na podstawie różnic ...

    Konkurs: PRELUDIUM 4 , panel: NZ9

    Kierownik: Mariusz Pacyński

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Badania nad biodostępnością wybranych składników mineralnych w warunkach in vitro i in vivo z chleba bezglutenowego wzbo...

    Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9

    Kierownik: dr hab. Julita Reguła

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Badania nad tworzeniem się związków zapachowych, właściwościami reologicznymi, jakością sensoryczną i stabilnością oksyd...

    Konkurs: PRELUDIUM BIS 5 , panel: NZ9

    Kierownik: prof. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. INNOWACYJNA OBRÓBKA HYDROTEMICZNA WYSOKOODŻYWCZYCH MĄK BEZGLUTENOWYCH W CELU OPRACOWANIA ULEPSZONYCH PRODUKTÓW PIEKARNIC...

    Konkurs: POLS , panel: ST5

    Kierownik: dr Marina Villanueva

    Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wydział Inżynierii Produkcji