Antioxidative potential of ultrasound and steam blanched microwave-convective dried parsley leaves
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
XX Conference of Young Researches. IVth International Session Food-Quality and perspectives" (rok: 2015, ), Wydawca: Podkarpacki Branch of the Polish Society of Food Technologists, Young Scientific Staff Section of Polish Society of Food Technologists, Food Chemistry Section of the Polish Chemical Society, Faculty of Biology and Agriculture University of Rzeszow
Data:
konferencja 14-15.05.2015 r.
Wpływ ultradźwięków oraz blanszowania parą wodną na wybrane właściwości rukoli suszonej metodą mikrofalowo-konwekcyjną
Autorzy:
Dadan M., Rybak K., Wiktor A., Nowacka M., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN "Żywność dla przyszłości" (rok: 2017, ), Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Data:
konferencja 4-5.07.2017 r.
Quality changes during microwave-convective drying of ultrasound and water steam blanching pretreated parsley leaves
Autorzy:
Magdalena Śledź, Artur Wiktor, Katarzyna Rybak, Dorota Witrowa-Rajchert
Konferencja:
19th International Drying Symposium (rok: 2014, ), Wydawca: EDP Sciences
Data:
konferencja 24-27.08.2014
Chemical composition changes in parsley leaves affected by ultrasound pre-treatment and microwave drying
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
10th Baltic Conference on Food Science and Technology Future Food: Innovations, Science and Technology" (rok: 2015, ), Wydawca: Kaunas University of Technology, Department of Food Science and Technology
Data:
konferencja 21-22.05.2015 r.
Chemical composition changes in parsley leaves affected by ultrasound pre-treatment and microwave drying
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
10th Baltic Conference on Food Science and Technology Future Food: Innovations, Science and Technology" (rok: 2015, ), Wydawca: Kaunas University of Technology, Department of Food Science and Technology
Data:
konferencja 21-22.05.2015 r.
The impact of ultrasound and steaming pre-treatments on selected properties of microwave-convective dried basil leaves
Autorzy:
Dadan M., Zubernik J., Rybak K., Wiktor A., Nowacka M., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
12th Baltic Conference on Food Science and Technology Food R&D in the Baltics and Beyond (rok: 2018, ), Wydawca: Kaunas University of Technology, Department of Food Science and Technology
Data:
konferencja 17-18.05.2018
Ocena efektywności wspomagania suszenia liści pietruszki za pomocą ultradźwięków oraz blanszowania parą wodną
Autorzy:
Dadan M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
V Sympozjum Inżynierii Żywności (rok: 2016, ), Wydawca: SGGW
Data:
konferencja 21-23.06.2016 r.
Ultrasound as an innovative pre-treatment method to enhance drying of parsley leaves
Autorzy:
Dadan M., Wiktor A., Rybak K., Nowacka M., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
International Conference on Food Innovation - Food Innova 2017 (rok: 2017, ), Wydawca: Knowledge Management for Food Innovation - KM4FI
Data:
konferencja 31.01-3.04.2017 r., Cesena, Italy
The influence of ultrasound pretreatment and water steam blanching on the microwave-convective drying of parsley leaves – kinetics and energy approach
Autorzy:
Magdalena Śledź, Artur Wiktor, Katarzyna Rybak, Dorota Witrowa-Rajchert
Konferencja:
19th International Drying Symposium (rok: 2014, ), Wydawca: EDP Sciences
Data:
konferencja 24-27.08.2014
Antioxidative potential of ultrasound and steam blanched microwave-convective dried parsley leaves
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
XX Conference of Young Researches. IVth International Session Food-Quality and perspectives" (rok: 2015, ), Wydawca: Podkarpacki Branch of the Polish Society of Food Technologists, Young Scientific Staff Section of Polish Society of Food Technologists, Food Chemistry Section of the Polish Chemical Society, Faculty of Biology and Agriculture University of Rzeszow
Data:
konferencja 14-15.05.2015 r.
Wpływ ultradźwięków i blanszowania parą wodną na barwę suszonych liści pietruszki
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN (rok: 2015, ), Wydawca: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Wydawnicto Naukowe PTTŻ
Data:
konferencja 25-26.06.2015 r., Lublin
Analiza możliwości zastosowania obróbki wstępnej za pomocą ultradźwięków oraz blanszowania parą w aspekcie zmian zawartości chlorofilu i barwy suszonych liści pietruszki
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
IV Sympozjum Inżynierii Żywności (rok: 2014, ), Wydawca: SGGW
Data:
konferencja 1-2.07.2014 r.
Wpływ ultradźwięków oraz blanszowania parą wodną na wybrane właściwości rukoli suszonej metodą mikrofalowo-konwekcyjną
Autorzy:
Dadan M., Rybak K., Wiktor A., Nowacka M., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN "Żywność dla przyszłości" (rok: 2017, ), Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Data:
konferencja 4-5.07.2017 r.
Total phenolic content and antioxidant activity changes in microwave-convective dried parsley leaves affected by ultrasound and water steam blanching pre-treatments
Autorzy:
Sledz M., Wiktor A., Rybak K., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
1st International Conference on ultrasonic-based applications: from analysis to synthesis (Ultrasonics 2014) (rok: 2014, ), Wydawca: Proteomass Scientific Society (Portugal)
Data:
konferencja 15-17.09.2014 r.
Analiza możliwości zastosowania obróbki wstępnej za pomocą ultradźwięków oraz blanszowania parą w aspekcie zmian zawartości chlorofilu i barwy suszonych liści pietruszki
Autorzy:
Śledź M., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
IV Sympozjum Inżynierii Żywności (rok: 2014, ), Wydawca: SGGW
Data:
konferencja 1-2.07.2014 r.
The impact of ultrasound and steaming pre-treatments on selected properties of microwave-convective dried basil leaves
Autorzy:
Dadan M., Zubernik J., Rybak K., Wiktor A., Nowacka M., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
12th Baltic Conference on Food Science and Technology Food R&D in the Baltics and Beyond (rok: 2018, ), Wydawca: Kaunas University of Technology, Department of Food Science and Technology
Data:
konferencja 17-18.05.2018
The influence of ultrasound and water steam blanching pre-treatments on the chlorophyll and lutein changes and the colour of parsley leaves dried at variable microwave power
Autorzy:
Sledz M., Rybak K., Wiktor A., Witrowa-Rajchert D.
Konferencja:
1st International Conference on ultrasonic-based applications: from analysis to synthesis (Ultrasonics 2014) (rok: 2014, ), Wydawca: Proteomass Scientific Society (Portugal)
Data:
konferencja 15-17.09.2014 r.
Quality changes during microwave-convective drying of ultrasound and water steam blanching pretreated parsley leaves
Autorzy:
Magdalena Śledź, Artur Wiktor, Katarzyna Rybak, Dorota Witrowa-Rajchert
Konferencja:
19th International Drying Symposium (rok: 2014, ), Wydawca: EDP Sciences
Data:
konferencja 24-27.08.2014