DPA release and germination of Alicyclobacillus acidoterrestris spores under high hydrostatic pressure IF: 0,44
Autorzy:
B. Sokołowska, S. Skąpska, ł. Woźniak
Czasopismo:
J. Nutrition & Food Sciences (rok: 2015, tom: 5, strony: 1000437), Wydawca: OMICS
Dielectric spectroscopy of pressurized Saccharomyces cerevisiae IF: 1,64
Autorzy:
Szymon Starzonek, Małgorzata Rutkowska, Sylwester J. Rzoska, Aleksandra Drozd-Rzoska, Monika Fonberg-Broczek
Czasopismo:
Food Biophysics (rok: 2014, tom: 362, strony: 44932), Wydawca: Springer Verlag
Fractional Debye–Stokes–Einstein behaviour in an ultraviscous nanocolloid: glycerol and silver nanoparticles IF: 4,3
Autorzy:
Szymon Starzonek Sylwester J. Rzoska, A. Drozd-Rzoska, Sebastian Pawlus, Ewelina Biała, Julio Cesar Martinez-Garciac and Ludmila Kistersky
Czasopismo:
Soft Matter (rok: 2015, tom: 11, strony: 5554-5562), Wydawca: Royal Society of Chemistry
Inactivation of Staphylococcus aureus and native microflora in human milk by high pressure processing IF: 0,92
Autorzy:
Bozena Windygaa, Małgorzata Rutkowskaa, Barbara Sokołowskab, Sylwia Ska˛pskab, Aleksandra Wesołowskac, Maria Wilinskad, Monika Fonberg-Broczeka and Sylwester J. Rzoska
Czasopismo:
High Pressure Research (rok: 2015, tom: 36, strony: 1), Wydawca: Taylor and Francis
The impact of ferroelectric nanonoparticles on pretransitional effects in liquid crystalline dodecylcyanobiphenyl IF: 2,4
Autorzy:
S. J. Rzoska , S, Starzonek, A. Drozd-Rzoska, K. Czupryński, K. Chmiel, G. Gaura, A. Michulec, B. Szczypek, W. Walas
Czasopismo:
Physical Review E (Soft Matter) (rok: 2016, tom: 93, strony: 029701R), Wydawca: American Physical Society
Treatment with high hydrostatic pressure and supercritical carbon dioxide to control alllicillobacillus acidoterrestris spores in apple juice IF: 2,82
Autorzy:
I. Porębska, B. Sokołowska, S. Skąpska, S. J. Rzoska
Czasopismo:
Food Control (rok: 2016, tom: 7th June issue, strony: 44936), Wydawca: Elsevier
Fragility and basic process energies in vitrifying system IF: 5,1
Autorzy:
J. C. Martinez-Garcia, S. J. Rzoska, A. Drozd-Rzoska, S. Starzonek, and J. C. Mauro
Czasopismo:
Scientific Reports (rok: 2015, tom: 5, strony: 8314 (1-7)), Wydawca: Nature Publishing Group
Germination and Inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris Spores Induced by Moderate Hydrostatic Pressure IF: 0,95
Autorzy:
Barbara Sokołowska1, Sylwia Skąpska1, Monika Fonberg-Broczek, Jolanta Niezgoda, Izabela Porębska, Agnieszka Dekowska, Sylwester J. Rzoska
Czasopismo:
Polish Journal of Microbiology (rok: 2015, tom: Vol. 64(3), strony: 351-359), Wydawca: POLISH SOCIETY OF MICROBIOLOGISTS
Inactivation and sublethal injury of Escherichia coli and Listeria innocua by high hydrostatic pressure in model suspensions and beetroot juice IF: 0,901
Autorzy:
Barbara Sokołowska, Sylwia Skąpska, Jolanta Niezgoda, Małgorzata Rutkowska, Agnieszka Dekowska, Sylwester J. Rzoska
Czasopismo:
High Pressure Research (rok: 2014, tom: 34 (1), strony: 147-155), Wydawca: Taylor & Francis
Divergent dynamics and the Kauzmann temperature in glass forming systems IF: 5,1
Autorzy:
Julio Cesar Martinez-Garcia, Sylwester J. Rzoska, Aleksandra Drzozd-Rzoska, Jorge Martinez-Garcia, John C. Mauro
Czasopismo:
Scientific Reports (rok: 2014, tom: 4, strony: 5160), Wydawca: Nature Publishing Group
Fractional Debye-Stokes-Einstein behaviour in pressurized ultraviscous nanocolloid: glycerol and silver nanoparticles IF: 4,1
Autorzy:
Szymon Starzonek, Sylwester J. Rzoska, A. Drozd-Rzoska, Sebastian Pawlus, Julio-Cesar Martinez-Garcia, Ludmila Kistersky
Czasopismo:
Soft Matter (rok: 2015, tom: 11, strony: 5554-5562), Wydawca: Royal Chemical Society
Simultaneous Impact of High Pressures and Pulsed Electric field on Saccharomyces cerevisiae Model System IF: 3,7
Autorzy:
Sylwester J. Rzoska,, Filip Musiał, Małgorzata Rutkowska, Monika Fonberg-Broczek , Barbara Sokołowska,, Aleksandra Drozd-Rzoska, Julita Nowakowska
Czasopismo:
Journal of Food Processing & Technology (rok: 2015, tom: 45089, strony: 100518 (10)), Wydawca: OMICS