Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Modyfikacje antocyjanin/antocyjanidyn jako nowe markery utleniania żywności

2023/51/B/NZ9/02490

Słowa kluczowe:

Antocyjaniny antocyjanidyny utlenianie żywności fluorescencja

Deskryptory:

  • NZ9_7: Naukowe podstawy żywienia i badania żywności

Panel:

NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa

Jednostka realizująca:

Uniwersytet Rzeszowski, Kolegium Nauk Przyrodniczych

woj. podkarpackie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

prof. Izabela Sadowska-Bartosz 

Liczba wykonawców projektu: 5

Konkurs: OPUS 26 - ogłoszony 2023-09-18

Przyznana kwota: 1 672 825 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2024-06-17

Zakończenie projektu: 2027-06-16

Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt w realizacji

Opis Projektu

Pobierz opis projektu w formacie .pdf

Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.