Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Lokalne dziedzictwo kulinarne jako łącznik między człowiekiem i przyrodą w kontekście koncepcji systemu społeczno-ekologicznego

2023/49/B/HS4/00769

Słowa kluczowe:

lokalna żywność dziedzictwo kulturowe dziedzictwo kulinarne system społeczno-ekologiczny zrównoważony rozwój

Deskryptory:

  • HS4_5: Zasoby i rozwój zrównoważony
  • HS4_14: Geografia społeczno-ekonomiczna

Panel:

HS4 - Jednostka, instytucje, rynki: ekonomia, finanse, zarządzanie, demografia

Jednostka realizująca:

Uniwersytet Warszawski, Wydział Geografii i Studiów Regionalnych

woj. mazowieckie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

dr hab. Marta Derek 

Liczba wykonawców projektu: 4

Konkurs: OPUS 25 - ogłoszony 2023-03-16

Przyznana kwota: 596 451 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2024-01-01

Zakończenie projektu: 2027-01-15

Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt w realizacji

Opis Projektu

Pobierz opis projektu w formacie .pdf

Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.