2022/45/B/NZ9/00550
Słowa kluczowe:
cebula osmokoncentracja fermentacja mlekowa aktywność biologiczna bioaktywne składniki żywności in-vivo
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
woj. łódzkie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
Liczba wykonawców projektu: 10
Konkurs: OPUS 23 - ogłoszony 2022-03-28
Przyznana kwota: 1 111 584 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2023-02-01
Zakończenie projektu: 2027-02-14
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.