Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

eCS(S)I - sensory elektrochemiczne bazujące na miękkich granicach cieczowych do kontroli jakości żywności

2022/45/B/ST4/02188

Słowa kluczowe:

elektrochemia cieczowych granic fazowych barwniki żywnościowe biodruk 3D kontrola jakości żywności chemia żywności

Deskryptory:

  • ST4_5: Chemia analityczna
  • ST4_7: Elektrochemia, mikroprzepływy w chemii, sensory

Panel:

ST4 - Chemia analityczna i fizyczna: chemia analityczna, metody teoretyczne w chemii, chemia fizyczna/fizyka chemiczna

Jednostka realizująca:

Uniwersytet Łódzki, Wydział Chemii

woj. łódzkie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

dr Konrad Rudnicki 

Liczba wykonawców projektu: 7

Konkurs: OPUS 23 - ogłoszony 2022-03-28

Przyznana kwota: 1 900 150 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2023-02-01

Zakończenie projektu: 2027-01-31

Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt w realizacji

Opis Projektu

Pobierz opis projektu w formacie .pdf

Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.