2021/43/I/NZ9/01950
Słowa kluczowe:
miód antyoksydanty bioaktywność trawienie stres oksydacyjny
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
woj. małopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 5
Konkurs: OPUS 22 (LAP) - ogłoszony 2021-09-15
Przyznana kwota: 636 280 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2023-09-01
Zakończenie projektu: 2026-08-31
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.