2021/41/N/NZ9/00905
Słowa kluczowe:
brązowienie tkanka tłuszczowa cholina acetylocholina receptory acetylocholiny
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 20 - ogłoszony 2021-03-15
Przyznana kwota: 209 892 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2022-01-05
Zakończenie projektu: 2025-01-04
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.