2020/39/I/NZ9/02959
Słowa kluczowe:
sardynki szproty układ immunologiczny właściwości przeciwzapalne cytokines,
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
woj. małopolskie
Konkurs: OPUS 20 (LAP) - ogłoszony 2020-09-15
Przyznana kwota: 1 408 368 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-08-10
Zakończenie projektu: 2024-08-09
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.