2020/37/B/NZ9/03835
Słowa kluczowe:
witamina K2 dieta produkty fermentowane miażdżyca myszy
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
woj. małopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr hab. Magdalena Franczyk-Żarów
Liczba wykonawców projektu: 4
Konkurs: OPUS 19 - ogłoszony 2020-03-16
Przyznana kwota: 730 800 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-09-01
Zakończenie projektu: 2024-09-29
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.