2015/19/B/NZ9/03348
Słowa kluczowe:
fizyko-chemiczne własności żywności markery żywności Jądrowy Rezonans Magnetyczny relaksacja
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Matematyki i Informatyki
woj. warmińsko-mazurskie
Konkurs: OPUS 10 - ogłoszony 2015-09-15
Przyznana kwota: 628 800 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2016-10-01
Zakończenie projektu: 2021-04-10
Planowany czas trwania projektu: 54 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.